TALLERS D'ALQUÍMIA A LA CUINA


Bruixes i bruixots compartim les receptes per combinar els ingredients de forma divertida, eco-lògica i sana. 

Tallers formatius per nens.
Sessions escolars.
Sessions individuals i en grup a casa.
Formació per adults.


A les escoles, instituts, entitats i empreses.

En família i amb amics

 

Amb els nostres chefs:
Marta Slow Time, Sir Willian Araunategui, Gonzalo Slow Food, Jordi Slow Emotion, Coral Lo-Cura, Javito Lince, Run Ru, and el convidat internacional Chef Arnaud le France.


 Que la màgia ens acompanyi en aquest viatge de donar nous gustos als paladars.


Descarga
FITXA PEDAGÒGICA _CUINA_.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.1 MB
Descarga
FITXA TÈCNICA _CUINA_.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.3 MB


Els Petits Chefs tenen moltes ganes de participar a la cuina.
Oferim sessions grupals per aprendre recursos pedagògics per:
- Motivar a provar nous ingredients, productes, gustos i textures.

- Apropar als participants a la lectura de llibres de cuina, receptes i programes de televisió, sense oblidar preguntar a la saviesa dels avis i àvies a les cuines.


- Comprar conjuntament amb la llista que heu fet a casa de necessitats i desitjos.
- Actuar amb consciencia i atenció en una infraestructura de cuina. - - Tècniques per aprendre a tallar, manipular, ús dels estris, neteja, conservació aliments.
- Triar aliments saludables i ecològics enlloc de ingredients pre-elaborats i de consum abusiu.
- Crear i recuperar remeis naturals a través de la alimentació.
- Consciencia corporal, ús de l'espai, seguretat, neteja. 


ALQUÍMIA EN LA COCINA

Brujas y brujos compartimos las recetas para combinar los ingredientes de forma divertida, eco-lógica y sana. Que la magia nos acompañe en este viaje de darnos nuevos sabores al paladar.

Formación para adultos.
Talleres formativos para niños.
Sesiones escolares.
Sesiones individuales y en grupo.
En casa, en las escuelas, institutos, entidades y empresas.

En familia y con amigos con los chefs: 
Marta Slow Time, Gonzalo Slow Food, Jordi Slow Emotion, Coral Lo-Cura.

Los Chefs tienen muchas ganas de participar en la cocina y en la preparación de los alimentos que van a ingerir.

Ofrecemos sesiones *grupals para aprender recursos pedagógicos por:

- Motivar a probar nuevos ingredientes, productos, gustos y texturas.

- Acercar a los participantes a la lectura de libros de cocina, recetas y programas de televisión, sin olvidar preguntar a la sabiduría de los abuelos y abuelas en las cocinas.

- Comprar conjuntamente con la lista que habéis hecho en casa de necesidades y deseos.

- Actuar con conciencia y atención en una cocina. Técnicas para aprender a cortar, manipular, uso de los enseres, limpieza, conservación alimentos.

- Elegir alimentos saludables y ecológicos en lugar de ingredientes pre-elaborados y de consumo abusivo.

- Crear y recuperar remedios naturales a través de la alimentación.

- Conciencia corporal, uso del espacio, seguridad, limpieza.