Bruixes i bruixots compartim les receptes per combinar els ingredients de forma divertida, eco-lògica i sana.
Tallers formatius per nens.
Sessions escolars.
Sessions individuals i en grup a casa.
Formació per adults.
A les escoles, instituts, entitats i empreses.
En família i amb amics
Amb els nostres chefs:
Marta Slow Time, Sir Willian Araunategui, Gonzalo Slow Food, Jordi Slow Emotion, Coral Lo-Cura, Javito Lince, Run Ru, and el convidat internacional Chef Arnaud le France.
Que la màgia ens acompanyi en aquest viatge de donar nous gustos als paladars.
Els Petits Chefs tenen moltes ganes de participar a la cuina.
Oferim sessions grupals per aprendre recursos pedagògics per:
- Motivar a provar nous ingredients, productes, gustos i textures.
- Apropar als participants a la lectura de llibres de cuina, receptes i programes de televisió, sense oblidar preguntar a la saviesa dels avis i àvies a les cuines.
- Comprar conjuntament amb la llista que heu fet a casa de necessitats i desitjos.
- Actuar amb consciencia i atenció en una infraestructura de cuina. - - Tècniques per aprendre a tallar, manipular, ús dels estris, neteja, conservació aliments.
- Triar aliments saludables i ecològics enlloc de ingredients pre-elaborats i de consum abusiu.
- Crear i recuperar remeis naturals a través de la alimentació.
- Consciencia corporal, ús de l'espai, seguretat, neteja.
ALQUÍMIA EN LA COCINA
Brujas y brujos compartimos las recetas para combinar los ingredientes de forma divertida, eco-lógica y sana. Que la magia nos acompañe en este viaje de darnos nuevos sabores al
paladar.
Formación para adultos.
Talleres formativos para niños.
Sesiones escolares.
Sesiones individuales y en grupo.
En casa, en las escuelas, institutos, entidades y empresas.
En familia y con amigos con los chefs:
Marta Slow Time, Gonzalo Slow Food, Jordi Slow Emotion, Coral Lo-Cura.
Los Chefs tienen muchas ganas de participar en la cocina y en la preparación de los alimentos que van a ingerir.
Ofrecemos sesiones *grupals para aprender recursos pedagógicos por:
- Motivar a probar nuevos ingredientes, productos, gustos y texturas.
- Acercar a los participantes a la lectura de libros de cocina, recetas y programas de televisión, sin olvidar preguntar a la sabiduría de los abuelos y abuelas en las cocinas.
- Comprar conjuntamente con la lista que habéis hecho en casa de necesidades y deseos.
- Actuar con conciencia y atención en una cocina. Técnicas para aprender a cortar, manipular, uso de los enseres, limpieza, conservación alimentos.
- Elegir alimentos saludables y ecológicos en lugar de ingredientes pre-elaborados y de consumo abusivo.
- Crear y recuperar remedios naturales a través de la alimentación.
- Conciencia corporal, uso del espacio, seguridad, limpieza.